Extraordinary Brand Transformation, By Design

Consultanta Brand si Design

fotografie de produs - vet

Ultimele Proiecte

Oferta Noastra

Utilizăm strategia de brand ca platformă pentru acțiune și catalizator pentru schimbare.

Următorul tău salt uriaș se bazează nu doar pe metrici, canale și platforme. Necesită o combinație perfectă de precizie strategică, gândire profundă și abilități creative.

Inkdigital este o agenție care lucrează în domeniu pentru a construi branduri care atrag, branduri care oferă o poziție unică și branduri care au un impact real în lume.

Strategie

Branding si Directia Artistica

Aceste două elemente lucrează în tandem pentru a crea o strategie de marketing coerentă și eficientă, care rezonează cu clienții și construiește loialitatea mărcii.

Productie

Livrabile si Productie Video/Foto

Oferim produse tangibile si de calitate clientilor, cat si o modalitatea de a se prezenta

Design

UX/UI Design & Website/App Design

Proiectarea unei experiențe estetice bine gandite care amplifică mișcarea indivizilor de-a lungul unei inițiative de marketing distinctive și convingătoare.

Campanii online

Campanii de Promovare si Creare de Continut

Noi ajutăm brandurile să stabilească un nou standard.

Capabilități

Studio de Creație
artă și tehnologie

Play Video

Te ajutam să găsești balansul dintre util și plăcut.

Servicii de design pentru site-uri web și aplicații mobile

Prin utilizarea abordărilor de design pe termen lung și a celor mai recente tehnologii, vom asigura faptul că noul dumneavoastră website va fi vizibil, accesibil și va respecta cu atenție toate cerințele.

Motion Graphics & Animation

Oferim cu încredere clienților noștri produse de înaltă calitate care cresc eficiența interacțiunii și conectează oamenii la brand.

Experiență Utilizator

Contactează-ne și vom colabora împreună pentru a-ți găsi vocea, a-ți dezvolta ambiția și a crește impactul brandului tău în lume.

Pasul 1

Analiza identitate vizuala, stabilire buget si obiective pentru proiectul tau.

Realizam un audit, unde descoperim identitatea vizuala (daca exista), apoi analizam competitia, nisa si platformele cu potential pentru domeniul tau de activitate. In functie de nisa sau domeniu, dar si bugetul alocat lunar, putem gandi solutii prin care aducem un numar substatial de potentiali clienti catre serviciul sau produsul tau. Analizam ce e "nice to have" si must have" si atribuim resursele catre departamentele care vor genera cel mai mare ROI. Nu exista o strategie "one size, fits all", de aceea fiecare proiect este diferit.

Pasul 2

Pregatire resurse si strategii pentru lansarea promovarii

Dupa ce am realizat auditul companiei, auditul competitorilor din industria ta, putem stabili efectiv care vor fi canalele de promovare potrivite. Astfel alocam bugetul pe ce aduce cel mai mare ROI lunar. Treptat putem adapta strategia de comunicare prin social media, cat si newsletter, sa atingem o plaja mai mare de clienti. Este de 3x mai ieftin sa vinzi un produs catre clientii care te cunosc, decat sa cauti clienti noi.

Pasul 3

Lansare campanii si analiza CTA-urilor pe termen scurt si lung

Monitorizam si testam zilnic/saptamanal sau lunar toate modificarile, rezultatele si le comparam pentru a determina daca vom atinge obiectivele propuse. In functie de serviciile prestate, vor fi necesare pana la 2-3 luni sa vedem efectiv rezultate. (exemplu SEO - unde rezultatele sunt vizibile dupa 2 saptamani 1 luna sau chiar 3 luni) . Dar sunt si servicii cu rezultate imediate rpecum reclame in google ads sau reclame in facebook ads (meta ads).

Hai să discutam

Ready to unlock growth?

Suntem o echipă de profesioniști entuziasmați de idei inovatoare și oferim servicii de creare a identității vizuale de calitate superioară prin designul UI/UX pentru companii din toate domeniile.

Alphacalorex – Logo Design

Alphacalorex.ro – realizarea unui logo pentru domeniul instalatiilor termice. O comapnie care se focuseaza pe consultanta si dezvoltare companii din domeniul termicelor atat companiilor care vand...

View Project

AlphaBeauty.ro – Branding, Strategie si Livrabile

AlphaBeauty – Your beauty spot. AlphaBeauty este un magazin de cosmetice online, care detine si cateva magazine in colaborare cu Geta Voinea din Bucuresti. Scopul principal a...

View Project

ePotion – Lichide Vape Branding si Packaging

Branding si Packaging pentru ePotion Romania, unul dintre cei mai mari producatori si comercianti de Vape-uri din Romania au avut parte de ajutorul nostru in Reimprospatarea...

View Project

CAR – EcoCred – Brasov

Am creat un sistem vizual unic, adaptat necesitatilor si nevoilor tehnologice din ziua de azi. Fiind pe piata de peste 70 de ani, era necesara o...

View Project